Prześlij i działaj dalej
Gdy plik zostanie przesłany, nie jesteś przywiązany do otwartej sesji przeglądarki, gdy ktoś inny pobiera go później. LargeFileTransfer obsługuje wznawianie przesyłania i utrzymuje transfer dostępny pod linkiem do udostępnienia, dzięki czemu późniejsze pobieranie jest znacznie prostsze.